Zoekt u een advocaat in Wezup?

Advocaat Wezup

Bent u op zoek naar een advocaat die gespecialiseerd is in zaken op het gebied van familie en gezin, vastgoed en huur, algemeen civiel of coaching? Dan bent u bij ATRIUM advocaten aan het goede adres. Wij zijn zelf gevestigd in Emmen, maar wij kunnen u ook helpen als u in Wezup woont.

Weet u niet hoe u uw naam, product, logo of dienst het beste kunt beschermen? Wij wel! Wij kunnen ervoor zorgen dat de door u gebruikte (intellectuele) eigendomsrechten op de juiste wijze worden geregistreerd, zodat uw concurrent hieruit geen voordeel kan halen.
Gebruikt een ander een door u geregistreerd merk? Wat als iemand zonder uw toestemming uw creatie kopieert of zelfs aanpast? Het intellectueel eigendomsrecht, waaronder het merkenrecht en auteursrecht, biedt bescherming en wij weten precies welke actie wij moeten ondernemen.
Wordt u zelf aangesproken door iemand anders over een inbreuk die u zou hebben gepleegd op gebied van het merkenrecht, auteursrecht, handelsnaam of anderszins? Ook dan kunnen we samen met u op zoek naar een oplossing en gaan we waar nodig de schade zoveel mogelijk voor u beperken.
Betaalt de huurder de huur niet? Wordt de huur ten onrechte opgeschort vanwege gebreken? Of worden gebreken niet verholpen? Dreigt er een ontruiming vanwege een huurachterstand? We staan zowel huurders als verhuurders bij om een passende oplossing te zoeken in geschillen over (ver)huur.
Wordt een koopovereenkomst niet nagekomen en wilt u nakoming afdwingen en/of de overeengekomen boete innen? Komt u erachter dat de woning die u heeft gekocht verborgen gebreken heeft? Wij kunnen u uitstekend adviseren en bijstaan in dit soort geschillen.
Heeft een buurman een stuk grond van u in gebruik? Wijkt de feitelijke grens af van de erfgrens in het Kadaster? Is het recht van overpad geblokkeerd? Of heeft u last van overhangende beplanting van uw buren? Wij kunnen u helpen.
Komt iemand een overeenkomst niet na? Wordt uw nota niet betaald? Is er wanprestatie gepleegd? Of wordt u zelf aansprakelijk gesteld door een ander en heeft u goede redenen om afspraken niet na te komen? Eist iemand van u een schadevergoeding? Wij kunnen u een eerlijk en helder juridisch advies geven en helpen.
Heeft u schade geleden door toedoen van een ander; een particulier, ondernemer of dienstverlener? Of heeft u per ongeluk schade toegebracht aan een ander? Dan kunnen we samen met u op zoek naar een oplossing en gaan wij waar nodig de schade voor u zoveel mogelijk beperken of verhalen. We geven altijd een eerlijk en helder juridisch advies over de kans van slagen in een procedure.
Weet u niet waar u moet beginnen bij een echtscheiding en ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij wel! Wij loodsen u stap voor stap door het echtscheidingsproces heen. U hoeft zich over de juridische kant van de echtscheiding geen zorgen te maken.
Denkt u dat u dat u teveel alimentatie betaalt? Of vindt u dat uw ex-partner meer zou kunnen bijdragen in de kosten van de kinderen? Wij kunnen voor u uitrekenen of de alimentatie (nog) voldoet. Ook zijn wij er voor u als u gaat scheiden, maar geen idee heeft welke bijdrage redelijk is. Wij kunnen u hier meer over vertellen.
Ziet u uw kind(eren) niet meer en zit u met uw handen in het haar? Komt uw ex de omgangsregeling niet na? Of bent u van mening dat uw kinderen niet veilig zijn bij uw ex-partner? Wij gaan samen met u op zoek naar een passende en duurzame oplossing, waar u niet alleen op korte termijn, maar ook in de toekomst baat bij heeft.

Samenwerken?

Atrium advocaten is gespecialiseerd in zaken op het gebied van familie en gezin, vastgoed en huur, algemeen civiel en coaching. Wij zijn uw advocaat in Wezup en omgeving.

Mijn zaak aanmelden

Neem contact op

info@atriumadvocaten.nl

Zoekt u een advocaat in Wezup? Neem contact met ons op

Jacolien of Dianne helpt je graag verder.

×
Neem contact op Zaak aanmelden