Familie en Gezin

Personen- en familierecht, vaak complex en delicaat, waar rechtvaardigheid hand in hand gaat met emotie en maatwerk.
Familie en Gezin
Andere rechtsgebieden waar wij in kunnen bemiddelen zijn:

ATRIUM advocaten, de personen- en familierecht advocaten in de regio.

Bij ATRIUM begrijpen we de complexiteit van juridische kwesties met betrekking tot het familierecht. Of je nu op zoek bent naar een gespecialiseerde personen- en familierecht advocaat of een echtscheidingsadvocaat. Wij staan klaar om jou en je gezin te ondersteunen bij diverse juridische vraagstukken. Neem contact met ons op voor professioneel advies en een effectieve oplossing voor jouw situatie.

Familiezaken en gezinsrechtelijke kwesties kunnen complex en emotioneel beladen zijn. Bij ATRIUM advocaten begrijpen we dat jouw familie en gezin de kern van je leven vormen. Daarom staan wij voor je klaar, ongeacht welke uitdagingen zich voordoen in het personen- en familierecht.

Van delicate alimentatiekwesties tot emotionele omgangszaken. Van echtscheidingen tot verbreking van het samenleven, die beiden de weg naar verandering markeren. Maar ook de verdeling van bezittingen, gezagskwesties, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

Onze expertise omvat:

  • Echtscheiding en coaching: wij begeleiden je door echtscheidingen en verbrekingen van samenlevingsverbanden, waarbij we streven naar een eerlijke verdeling van bezittingen en zorg voor de kinderen. Zodat de overgang naar een nieuw leven zo soepel mogelijk verloopt.
  • Alimentatieadvies: onze specialisten helpen bij de berekening en adviseren over alimentatie, zodat je financiële zekerheid hebt voor jou en je kinderen.
  • Gezagskwesties en ondertoezichtstelling: bij geschillen over gezag en toezicht over minderjarigen bieden wij juridisch advies en begeleiding.
  • Omgangsregelingen: als omgangsafspraken een bron van conflicten zijn, staan we klaar om passende en duurzame oplossingen te vinden.

Waarom kiezen voor ATRIUM advocaten?

In deze onzekere tijden is betrouwbare juridische bijstand en advies van essentieel belang, om de belangen van jouw gezin te beschermen. Onze ervaren advocaten vinden rechtvaardigheid en harmonie in relaties belangrijk.

We begrijpen dat elke zaak uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die de belangen van alle betrokken partijen behartigen, vooral die van de kinderen.

Bij ATRIUM advocaten moedigen we eerst onderling overleg aan om geschillen op te lossen. Als dat niet haalbaar is, zullen we je zaak voorleggen aan de rechter. In alle stappen van het proces houden we nauw contact met jou en andere betrokkenen.

Jacolien of Dianne helpt je graag verder in het kader van Familie en Gezin

Andere rechtsgebieden waar wij in kunnen bemiddelen zijn:
×
Neem contact op Zaak aanmelden