Vastgoed en Huur

Vastgoed en huur vormen samen een breed en soms complex rechtsgebied. Dit heeft onder andere betrekking op eigendom van onroerend goed, huurcontracten en diverse andere juridische vraagstukken.

Vastgoed en Huur
Andere rechtsgebieden waar wij in kunnen bemiddelen zijn:

ATRIUM advocaten, dé vastgoed- en huurrecht advocaten in regio

Bij ATRIUM begrijpen we de complexiteit van juridische kwesties binnen vastgoed en huurrecht. Of je nu op zoek bent naar een vastgoedadvocaat of huurrechtspecialist. Wij staan klaar om jou te ondersteunen bij allerlei juridische vraagstukken.

Onze diensten voor elke kwestie, elk conflict en elk pand

Bij ATRIUM advocaten bieden we oplossingen voor diverse juridische kwesties. Van geschillen bij aankoop van onroerend goed tot geschillen over erfdienstbaarheden. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in zowel woning- als bedrijfshuur en vertegenwoordigen we huurders, verhuurders en woningbouwverenigingen.

Hulp bij (ver)huur en (ver)koop

Huur- en koopgerelateerde problemen? Betaalt de huurder de huur niet? Wordt de huur ten onrechte opgeschort vanwege gebreken? Of worden gebreken niet verholpen? Kom je erachter dat de woning die je hebt gekocht verborgen gebreken heeft? Onze ervaren specialisten zijn bedreven in het aanpakken van uiteenlopende zaken, variërend van huurachterstanden tot ontruimingsdreigingen en verborgen gebreken bij koopovereenkomsten.

Jouw partner in burenconflicten

En is er sprake van een geschil of ruzie met de buren? Ook dan kun je op onze expertise rekenen. We behandelen zaken zoals overhangende beplanting, geschillen over de erfgrens, grondgebruiksgeschillen en recht van overpad. Zo vinden we een oplossing voor elk burenconflict.

Jacolien of Dianne helpt je graag verder in het kader van Vastgoed en Huur

Andere rechtsgebieden waar wij in kunnen bemiddelen zijn:
×
Neem contact op Zaak aanmelden