ATRIUM advocaten:
de schakel tussen
mens en oplossing.

Onze missie

Transparant en verbindend
in juridische advisering.

“het Atrium:”

De Latijnse vertaling van het woord ‘hof’.
Vertaald naar gerechtshof: een rechterlijk college dat rechtspreekt in hoger beroep.

De centrale open ruimte van een gebouw. Waarin ruimtes (mensen) met elkaar worden verbonden.

Samen sterk in recht en verbinding.

Ons team

70
zittingen per jaar.
20
nieuwe zaken per maand.
5
bevlogen medewerkers.
1300
tevreden cliënten.

Werkwijze

Wil je van onze expertise en diensten gebruik maken, dan kun je jouw zaak hieronder aanmelden. Wij sturen je een intake formulier met het verzoek om relevante informatie over jouzelf en de zaak met ons te delen. Nadat we jouw situatie zorgvuldig hebben beoordeeld plannen we een intakegesprek in. Dit kan plaatsvinden op ons kantoor, telefonisch of via Teams. Die keuze is geheel aan jou. 

Bij ATRIUM advocaten hechten we veel waarde aan persoonlijk contact, maar we zijn niet per definitie locatie gebonden. Daarom bieden we onze expertise landelijk aan en staan we cliënten door heel Nederland bij.

Het is belangrijk op te merken dat ATRIUM advocaten geen stichting derdengelden heeft en daardoor geen derdengelden kan ontvangen.

Mijn zaak aanmelden

Kosten

De kosten voor onze diensten worden doorgaans bepaald op basis van een uurtarief. Tenzij je in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, waarbij je slechts een eigen bijdrage verschuldigd bent.

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Neem contact op

uurtarief vanaf

€ 225

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Als je de kosten van juridische hulp niet zelf kunt betalen, kun je gesubsidieerde rechtsbijstand aanvragen. Ook wel ’toevoeging’ of ‘pro deo’ genoemd. Die vragen wij namens jou aan bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Als je hiervoor in aanmerking komt, betaal je een eigen bijdrage op basis van je inkomen en vermogen. Houd er rekening mee dat als je een zaak verliest, de proceskosten van de tegenpartij niet gedekt worden door de toevoeging en dat je deze kosten zelf moet betalen.

Neem contact op

×
Neem contact op Zaak aanmelden