Dianne Kruidhof

Dianne Kruidhof

Advocaat | Partner
Civiel recht
Familie en gezin
Vastgoed en huur
 
"Ik help mensen bij het oplossen van problemen op het gebied van echtscheidingen, gezag en omgang en alimentatie."

“Wat mij het meest aanspreekt is de mogelijkheid om mensen te helpen in hun kwetsbare momenten in het leven. Om een verschil te maken, om complexe problemen op te lossen en om conflicten te helpen beëindigen.”

Dianne staat aan het roer van ATRIUM advocaten, een kantoor dat gespecialiseerd is in familierecht en vastgoedzaken. Sinds 2013 is ze zelfstandig ondernemer. Om balans te vinden houdt ze zich bezig met beeldende kunst en maakt ze prachtige dingen van keramiek.

Lees verder

Je kunt Dianne met recht een specialist in het familierecht noemen. “Ik help mensen bij het oplossen van problemen op het gebied van echtscheidingen, gezag en omgang en alimentatie. Maar ook als door de overheid wordt ingegrepen en kinderen onder toezicht worden gesteld of dreigen uit huis te worden geplaatst, help ik graag.” Haar toewijding aan het bijstaan van mensen in hun meest kwetsbare momenten in het leven is duidelijk voelbaar.

De juridische wereld kan uitdagend zijn en de problemen die ze tegenkomt zijn soms heftig. Om balans te vinden en de nodige zelfzorg te waarborgen, heeft ze zich verdiept in keramiek en maakt ze prachtige dingen van klei.

Dianne staat bij haar cliënten bekend als een betrokken advocaat met empathie. Deze eigenschap stelt haar in staat om effectief te communiceren en mensen in moeilijke situaties optimaal te ondersteunen. “Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten een eerlijk advies krijgen. Ik zal dan ook niet onnodig procederen en ik geef een duidelijke inschatting van de kans van slagen van een zaak. Ik probeer altijd eerst een geschil in onderling overleg op te lossen. Lukt dat niet, dan wordt een gerechtelijke procedure zeker niet uit de weg gegaan.”

Dianne Kruidhof heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

De ATRIUM medewerkers
Advocaat | Partner
Advocaat
Civiel recht
Familie en gezin
Vastgoed en huur

Jacolien
Hofman

Advocaat | Partner
Advocaat
Civiel recht
Familie en gezin
Vastgoed en huur

Dianne
Kruidhof

Juridisch secretaresse
Juridisch secretaresse

Yvonne
Sieraad

Juridisch secretaresse
Juridisch secretaresse

Evelien
Jager

×
Neem contact op Zaak aanmelden