Evelien Jager

Evelien Jager

Juridisch secretaresse
Juridisch secretaresse
 
"Het meest inspirerende aspect van mijn functie is de mogelijkheid om iets voor de cliënten te betekenen. Een luisterend oor te bieden. En te helpen bij het vinden van oplossingen."

Evelien Jager, juridisch secretaresse bij ATRIUM advocaten, straalt als ze praat over haar werk en haar leven. In een openhartig gesprek deelt ze haar ervaringen, haar passies en haar toekomstdromen.

Evelien werkt vanaf 1998 in de advocatuur en sinds 2022 is ze in dienst bij ATRIUM advocaten. Elke werkdag bij ATRIUM advocaten begint met een rustig moment voor zichzelf: “Eerst even een kopje thee op kantoor.” Daarna gaat ze aan de slag met haar diverse taken als juridisch secretaresse.

Lees verder

Evelien’s werk omvat het ondersteunen van advocaten Jacolien en Dianne in allerlei aspecten van hun werk. Zoals telefoneren met cliënten en derden, het opstellen van brieven en concept processtukken en het beheren van de agenda. Ze geeft ook aan dat ze regelmatig overleg heeft met de advocaten over de lopende dossiers. Dit alles maakt haar dagen divers en dynamisch.

Naast haar werk bij ATRIUM Advocaten runt Evelien sinds 2011 haar eigen Bed & Breakfast, “De Drentse Es” in Weerdinge, wat haar ook veel voldoening geeft. Ze heeft duidelijk een passie voor gastvrijheid en dienstverlening.

Evelien is vol lof over haar collega’s en de sfeer op kantoor: “We hebben een heel fijn team, met respect voor elkaar!” Ze voelt zich gewaardeerd en gerespecteerd, wat haar werkdagen tot een genot maakt. Voor Evelien is het meest inspirerende aspect van haar functie de mogelijkheid om iets voor haar cliënten te betekenen. “Een luisterend oor te bieden. En te helpen bij het vinden van oplossingen.” Als je haar vraagt naar het mooiste compliment dat ze ooit heeft gekregen, deelt Evelien: “Dat iemand zich veilig voelt bij mij.” Het feit dat cliënten zich bij haar op hun gemak voelen, spreekt boekdelen over haar empathie en professionaliteit.

De ATRIUM medewerkers
Advocaat | Partner
Advocaat
Civiel recht
Familie en gezin
Vastgoed en huur

Jacolien
Hofman

Advocaat | Partner
Advocaat
Civiel recht
Familie en gezin
Vastgoed en huur

Dianne
Kruidhof

Juridisch secretaresse
Juridisch secretaresse

Yvonne
Sieraad

Juridisch secretaresse
Juridisch secretaresse

Evelien
Jager

×
Neem contact op Zaak aanmelden