Yvonne Sieraad

Yvonne Sieraad

Juridisch secretaresse
Juridisch secretaresse
 
"Ik vind het fijn om Dianne en Jacolien te ondersteunen, zodat zij zich volledig op de verschillende zaken kunnen richten."

Yvonne Sieraad is als juridisch secretaresse bij ATRIUM advocaten een essentieel onderdeel van het team. Met haar jarenlange ervaring en sterke werkethiek draagt ze bij aan de soepele werking van het kantoor.

Yvonne werkt inmiddels al geruime tijd bij ATRIUM, waar ze een cruciale rol vervult als juridisch secretaresse. Naast alle secretariële taken zorgt zij ervoor dat de financiële administratie op orde is.

Lees verder

Haar loopbaan in de advocatuur begon min of meer per toeval. Yvonne voltooide haar opleiding tot directiesecretaresse/managementassistente bij DOC Academie Mercuur. En vond al snel een baan bij een advocatenkantoor. Daar volgde ze juridische cursussen om zich verder te specialiseren. Hoewel ze nooit specifiek wist dat ze in deze branche terecht zou komen, bleek het uiteindelijk een perfecte match te zijn.

Yvonne waardeert het proces van conflictoplossing in de juridische wereld. “Er zijn altijd meerdere kanten aan een verhaal. Ik vind het mooi om te zien wanneer partijen samenwerken om een positieve oplossing te vinden.”

Bij ATRIUM advocaten wordt Yvonne omringd door fijne collega’s. “We hebben een geweldig team. Ik voel mij hier echt op mijn plek.” Ze waardeert vooral de betrokkenheid van haar collega’s en de positieve sfeer op kantoor.

Yvonne’s sterkste punten, positiviteit en gestructureerdheid, spelen een cruciale rol in haar werk. “Ik denk dat een positieve instelling altijd van pas komt als je met mensen werkt. En uiteraard is het in dit vak fijn als je gestructureerd kunt werken door de vele termijnen die er zijn.”

In haar vrije tijd is Yvonne graag creatief bezig. Wanneer ze er tijd voor heeft haalt ze haar schilderspullen tevoorschijn. Ook volgt zij een schilder- en tekencursus waar zij erg veel plezier aan beleeft.

De ATRIUM medewerkers
Advocaat | Partner
Advocaat
Civiel recht
Familie en gezin
Vastgoed en huur

Jacolien
Hofman

Advocaat | Partner
Advocaat
Civiel recht
Familie en gezin
Vastgoed en huur

Dianne
Kruidhof

Juridisch secretaresse
Juridisch secretaresse

Yvonne
Sieraad

Juridisch secretaresse
Juridisch secretaresse

Evelien
Jager

×
Neem contact op Zaak aanmelden